Pipojen tilaaminen

Toimi näin:

Jos näet pipomallistossani kiinnostavan pipon, jonka haluat tilata itsellesi tai lahjaksi lähimmisellesi, seuraa näitä ohjeita. Pipot tehdään tilauksesta ja jokainen virkattu hattu on uniikki. Jos mielelläsi on jokin tietynlainen pipo, voit kysyä myös malliston ulkopuolelta niin katsotaan jos voin toteuttaa toiveesi,

  1. Ilmoita haluamasi mallin yhteydessä päänympärys cm/ikä (jälkimmäinen etenkin, kun kyseessä on lapsi).
  2. Voit valita langaksi villan tai akryylin. Käytän villalankana vauvalankaa, kuten Novitan Woolia, eli suosin mahdollisimman vähän kutittavia, uusia materiaaleja.
  3. Ota yhteyttä: myytillinen (a) gmail.com
  4. Pipo maksetaan etukäteen, maksutiedot tulevat vastausviestissä. Voit valita maksun pankki- tai PayPal-tilille. Pipon hinta muodostuu seuraavasti: tekeminen 10€ + langat n. 5-10€ riippuen mallista ja valitusta langasta. 
  5. Ilmoitathat myös osoitteen, jonne tuotteet toimitetaan. Valitsen edullisimman postitustavan. Yhden pipon postttaminen halvimmillaan (painosta riippuen) on 2€, kaksi pipoa n. 4-7€.
  6. Aloitan pipon virkkaamisen heti, kun maksu näkyy tililläni. Työ on valmis noin viikon kuluessa. Lähetän kuvan valmiista työstä ennen postittamista.

Malliviesti:

Lähettäjä: Maija.Mallikas(a)malliposti.fi
Vastaanottaja: myytillinen(a)gmail.com

Hei! 
Ihastelin virkkaamaasi suloista kettupipoa ja tahtoisin tilata sellaisen kummipojalleni. Poika on nyt 7kk, mutta pipo voisi olla vähän reilun kokoinen, jotta sitä voisi käyttää pidempään. Lankana voisi olla villa. Haluan pipon korvaläpällisenä. Maksaisin mieluummin pankkitilillesi. Paljonko tällaisen pipon tekeminen kustantantaisi?
Ystävällisin terveisin, 
Maija Mallikas
Mallitie 1
33333 Mallikaupunki

Pipomallisto:


Minions/Kätyrit
  • Kätyreitä saa yhdellä ja kahdella silmällä, pystyllä tai harvalla tukalla, korvaläpillä tai ilman. Myös tyttöversio onnistuu.Eläinpipoja:
  • Tällä hetkellä mallistosta löytyvät mm. seuraavat pipomallit: Totoro (elokuvasta Naapurini Totoro), Pöllö ja Kettu. Mallisto tulee vielä täydentymään sitä mukaa, kun uusia pipoja valmistuu.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti