torstai 10. syyskuuta 2015

Syksyn 2015 uusi korumallisto ja virkattuja pipoja

Syksy tuo mukanaan myös uuden korumalliston. Nyt valikoimasta löytyy paljon viittauksia populaarikulttuuriin, joukossa mm. Doctor Whon Tardis, House of Targaryen -lohikäärme Game of Thronesista, Fenrir Final Fantasy VII:stä, Kuoleman varjelukset Harry Potterista ja Sudenkorento meripihkassa, joka sai inspiraationsa Diana Gabaldonin Matkantekijä-kirjasarjan toisesta osasta, Sudenkorento (engl. Dragonfly in Amber). Lisäksi pienessä korupuodissani on paljon steampunk-inspiroituneita koruja, joissa rattaita. Osaan koruista saatavana myös settiin sopivat korvakorut.  
  
Alla maistiaiskuva koko valikoimasta. Korujani näet lisää ja voit ostaa Taitomaa Shopista sekä Etsystä tai lähettämällä viestin osoitteeseen myytillinen (a) gmail.com,
  
  
Olen myös virkannut viimeisen kuukauden aikana Minion/Kätyrit pipoja, ja tilaustyönä onnistuvat myös monet muut hahmot, esimerkkeinä Totoro, Tootless-lohikäärme (elokuvasta Näin koulutat lohikäärmeesi), violetti Minion, Pikachu, pöllö,  Baymax, mustekala, hai, Hello Kitty, Yoda ja kissankorvapipo. Lopussa muutamia maistiaiskuvia aiemmin tehdyistä malleista. Lähetä viestiä ylläolevaan osoitteseen ja katsotaan, jos saisimme toiveet toteutumaan. Virkkaan pipoja kaikenkokoisille, vastasyntyneestä aikuiseen saakka. Langan laadusta ja menekistä riippuen hinta vaihtelee/tilaus, mutta keskimäärin pipon hinnaksi tulee 20€. 
  
Minioneita erilaisilla kampauksilla. Pipoihin saa tilauksen mukaan yhden tai kaksi silmää
ja haluttaessa myös korvaläpättömänä. Onnistuu myös tyttömäisenä versiona.

Totoro viimeistä vaille valmiina.
Tootlhess allekirjoittaneen päässä.

1 kommentti: